Bitcoin-stieren moeten dit weekend het belangrijkste prijsniveau behouden, anders zal het bullish momentum verloren gaan, volgens de beste crypto-analist

Bitcoin-stieren moeten dit weekend het belangrijkste prijsniveau behouden, anders zal het bullish momentum verloren gaan, volgens de beste crypto-analist

Top crypto-analist en handelaar Michaël van de Poppe bespreekt de belangrijkste prijsniveaus van Bitcoin (BTC) terwijl de vlaggenschip cryptocurrency consolideert boven de $ 33.000.

In een nieuwe video zegt Van de Poppe dat hoewel Bitcoin zich in een lichte bullish periode lijkt te bevinden, vooral in de nasleep van het nieuws dat Tesla en SpaceX BTC op hun balans hebben, het activum een ​​aantal belangrijke niveaus moet omzetten in ondersteuning om te ondersteunen. zijn rally.

“Wat je wilt zien, is dat Bitcoin een nieuw hoger dieptepunt genereert… In dit stadium, ja, we hebben deze nep-out onder het recente dieptepunt. We kwamen weer in het bereik. Maar om bullish te blijven, wil je dat de vorige ondersteuning weer omslaat voor ondersteuning [$31.000].‘Wat is de Ethereum koers vandaag?

Bitcoin steun

Op dit moment, zegt Van de Poppe, is Bitcoin boven de steun gebleven op $29.300 en is het er zelfs in geslaagd om uit een dalende wig te breken, wat een patroon is dat kan wijzen op een trendomkering.

Van de Poppe benadrukt dat als Bitcoin er niet in slaagt om $ 31.000 om te zetten in ondersteuning, hij kijkt naar een been naar $ 26.000 en mogelijk naar $ 24.000. De analist zegt echter dat veel handelaren wachten tot Bitcoin keldert en een moment van bearish euforie hebben bereikt, wat een grote berenval zou kunnen veroorzaken en een aanhoudende BTC-bounce zou kunnen veroorzaken. Cryptocurrency app kun je downloaden.

“Als we [$32.800] breken, zou het me niet verbazen als we een zeer snelle en zware run krijgen richting [$36.000] high, mogelijk zelfs een pit richting [$37.500].”

Bitcoin handelt op het moment van schrijven op $ 33.615, volgens CoinGecko.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.